Containere pentru paza

ABOUT

Fie că vorbim de containere birouri, containere cazare, containere sanitare, containere pentru vestiare sau spatii comerciale compacte amenajate în container, alege ce opțiune ți se potrivește.

Iti configuram containerul potrivit nevoilor tale

Container Plus construiește containere ce pot fi utilizate pentru spatii de locuit, spatii comerciale, depozite, vestiare, cabine de dus sau unitati de grupuri sanitare. Containerele Container Plus reprezinta cea mai avantajoasa solutie din punctul de vedere al raportului pret/calitate pentru a obtine un spatiu utilitar in toata regula si care ofera tot confortul necesar. Se pot conecta la toate tipurile de utilitati, dotarea cu instalatii sanitare si sisteme electrice. Reușesc astfel sa ofere fara nici un fel de problema toate facilitatile necesare utilizarii in diverse scopuri.

Construcție rapidă a containerului: Constructia poate dura intre 5 si 30 de zile in functie de complexitate.

Containerele au cost redus: Gândite pe schelet metalic, constructiile din containere au un cost mai redus decat construcțiile clasice.

Ecologic și prietenos cu mediul: Containerele utilitare nu afecteaza zona in care sunt amplasate si nu au amprenta permanenta.

Eficiență energetică a containerului: Izolate termic, containerele pastreaza căldura in anotimpul rece si racoare cand e cald.

Rezistența în timp a containerului: Construite in asa fel incat sa reziste cat mai mult timp, containerele au durată de viață foarte mare.

Containerele nu necesită șantiere fiind realizate la noi în hale, containerele utilitare nu necesită șantiere la locul de amplasare.

  • Construcție rapidă a containeruluiConstructia poate dura intre 5 si 30 de zile in functie de complexitate.
  • Eficiență energetică a containeruluiIzolate termic, containerele pastreaza căldura in anotimpul rece si racoare cand e cald.
  • Containerele au cost redusGândite pe schelet metalic, constructiile din containere au un cost mai redus decat construcțiile clasice.
  • Rezistența în timp a containeruluiConstruite in asa fel incat sa reziste cat mai mult timp, containerele au durată de viață foarte mare.
  • Ecologic și prietenos cu mediulContainerele utilitare nu afecteaza zona in care sunt amplasate si nu au amprenta permanenta.
  • Containerele nu necesită șantiereFiind realizate la noi în hale, containerele utilitare nu necesită șantiere la locul de amplasare.
Containere pentru paza
Containere pentru paza
Containere pentru paza 1
Containere pentru paza 1
Containere pentru paza 2
Containere pentru paza 2

Aceste Containere pentru paza sunt construite nu doar pentru utiliate, ci si pentru confortul celor care le intrebuinteaza.Containerele pot fi configurate ca spatii pentru paza avand dimensiuni in functie de necesitati  si pot fi dotate cu aer conditionat, convectoare de caldura, grup sanitar si ce mai este necesar.

In plus, aceste Containere pentru paza pot fi montate si demontate cu usurinta, fiind ideale pentru magazinele destinate unor activitati comerciale temporare. Se pot muta dintr-o locatie in alta fara probleme, astfel ca pot fi refolosite ori de cate ori aveti nevoie de acestea. Aceste Containere pentru paza pot fi dotate cu tot ceea ce este necesar pentru desfasurarea activitatii dumneavoastra, pot fi racordate la reteaua de apa, canalizare si electricitate, astfel ca nivelul de confort este unul asemanator cu cel dintr-o cladire obisnuita.

Indiferent de locatia unde este nevoie de un container cazare temporara, ale noastre functioneaza excelent. Pentru grupuri de persoane sau muncitori adusi din alte tari, acestia pot fi cazati in container cazare, cu functii de dormitor. Acest tip de echipament  are următoarele caracteristici: poate avea caracter permanent, fiind suficient de rezistent pentru a fi utilizat în mod repetat.

Container Plus este o companie extrem de apreciata pe piata de profil din Romania, aceasta fiind unul dintre cei mai recomandati parteneri de afaceri atunci cand vine vorba despre containere rezidentiale. La fel ca si in cazul celorlalte produse, se folosesc materiale si tehnologii moderne, ce asigura o rezistenta sporita, dar si un nivel crescut de confort. Constructiile pot fi realizate pe mai multe etaje, in functie de spatiul disponibil si preferintele beneficiarului.

Acestea sunt prevazute cu holuri speciale si cai de acces interioare sau exterioare (scari de interior sau exterior), iar configuratia poate fi stabilita intr-o multime de variante. Se pot construi incaperi pentru dormit, alaturi de bai dotate cu dus, wc, lavoar si oglinda, dar si alte tipuri de incaperi, destinate unor activitati foarte diverse.