Constructie containere food truck

ABOUT

Fie că vorbim de containere birouri, containere cazare, containere sanitare, containere pentru vestiare sau spatii comerciale compacte amenajate în container, alege ce opțiune ți se potrivește.

Iti configuram containerul potrivit nevoilor tale

Container Plus construiește containere ce pot fi utilizate pentru spatii de locuit, spatii comerciale, depozite, vestiare, cabine de dus sau unitati de grupuri sanitare. Containerele Container Plus reprezinta cea mai avantajoasa solutie din punctul de vedere al raportului pret/calitate pentru a obtine un spatiu utilitar in toata regula si care ofera tot confortul necesar. Se pot conecta la toate tipurile de utilitati, dotarea cu instalatii sanitare si sisteme electrice. Reușesc astfel sa ofere fara nici un fel de problema toate facilitatile necesare utilizarii in diverse scopuri.

Construcție rapidă a containerului: Constructia poate dura intre 5 si 30 de zile in functie de complexitate.

Containerele au cost redus: Gândite pe schelet metalic, constructiile din containere au un cost mai redus decat construcțiile clasice.

Ecologic și prietenos cu mediul: Containerele utilitare nu afecteaza zona in care sunt amplasate si nu au amprenta permanenta.

Eficiență energetică a containerului: Izolate termic, containerele pastreaza căldura in anotimpul rece si racoare cand e cald.

Rezistența în timp a containerului: Construite in asa fel incat sa reziste cat mai mult timp, containerele au durată de viață foarte mare.

Containerele nu necesită șantiere fiind realizate la noi în hale, containerele utilitare nu necesită șantiere la locul de amplasare.

Sectorul comercial va fi intotdeauna unul de succes, dat fiind ca necesitatile oamenilor sunt numeroase. Pentru cei ce aleg sa-si deschida un magazin mai micut, Container Plus vine cu o solutie foarte inteligenta: containere comerciale. Acestea pot fi utilizate pentru tarabe de ziare, magazine de suveniruri, magazin de inghetata si multe alte tipuri de activitati similare. Sunt foarte aspectuoase, rezistente si pot fi persinalizate in functie de necesitatile dumneavoastra.

Aceste containere food truck sunt destinate afacerilor in care sa economisesti atat spatiu, cat si bani. Acestea sunt construite in asa fel incat sa fie ideale pentru un fast-food, o patiserie sau orice magazin de cartier. 

Container Plus pune la dispozitie containere food truck de calitate si de dimensiuni variate. Clientii nostri isi pot construi propriul containere food truck, in functie de nevoile si de bugetul de care dispun. Alcatuite din materiale ce respecta normele standard, containerele servesc drept loc pentru desfasurarea activitatilor de vanzare , depozitare si preparare a produselor din domeniul alimentar.  Avand in vedere ca acest domeniu este unul delicat, pentru ca se lucreaza cu mancare, compania noastra va ofera siguranta unor containere food truck de calitate, care pot fi cu usurinta intretinute si in care se pot pastra standardele de curatenie. 

Indiferent de locatia unde este nevoie de un container cazare temporara, ale noastre functioneaza excelent. Pentru grupuri de persoane sau muncitori adusi din alte tari, acestia pot fi cazati in container cazare, cu functii de dormitor. Acest tip de echipament  are următoarele caracteristici: poate avea caracter permanent, fiind suficient de rezistent pentru a fi utilizat în mod repetat.

Container Plus este o companie extrem de apreciata pe piata de profil din Romania, aceasta fiind unul dintre cei mai recomandati parteneri de afaceri atunci cand vine vorba despre containere rezidentiale. La fel ca si in cazul celorlalte produse, se folosesc materiale si tehnologii moderne, ce asigura o rezistenta sporita, dar si un nivel crescut de confort. Constructiile pot fi realizate pe mai multe etaje, in functie de spatiul disponibil si preferintele beneficiarului.

Acestea sunt prevazute cu holuri speciale si cai de acces interioare sau exterioare (scari de interior sau exterior), iar configuratia poate fi stabilita intr-o multime de variante. Se pot construi incaperi pentru dormit, alaturi de bai dotate cu dus, wc, lavoar si oglinda, dar si alte tipuri de incaperi, destinate unor activitati foarte diverse.