Container cazare constructie

ABOUT

Fie că vorbim de containere birouri, container cazare, sanitare, containere pentru vestiare sau spatii comerciale compacte amenajate în container, alege opțiunea ce ți se potrivește.

Alege din lista noastră containerul potrivit

Sunt construite nu doar pentru utiliate, ci si pentru confortul celor care le intrebuinteaza.
Containerele pot fi utilizate ca spatii de cazare, dormitoare, dormitoare cu toaleta, dormitoare cu grup sanitar, sali de mese si bucatarii sau cantine portabile, birouri relocabile, toalete si grupuri sanitare , containere vestiar sau containere pentru depozitare, magazii de scule, magazii pentru materiale sau orice alta aplicatie se poate da unui spatiu construit pentru un santier clasic.

Cine e Container Plus?

Container Plus construiește containere cazare ce pot fi utilizate pentru spatii de locuit, spatii comerciale, depozite, vestiare, cabine de dus sau unitati de grupuri sanitare. Containerele Container Plus reprezinta cea mai avantajoasa solutie din punctul de vedere al raportului pret/calitate pentru a obtine un spatiu utilitar in toata regula si care ofera tot confortul necesar. Se pot conecta la toate tipurile de utilitati, dotarea cu instalatii sanitare si sisteme electrice. Reușesc astfel sa ofere fara nici un fel de problema toate facilitatile necesare utilizarii in diverse scopuri.

  • Construcție rapidă a containeruluiConstructia poate dura intre 5 si 30 de zile in functie de complexitate.
  • Eficiență energetică a containeruluiIzolate termic, containerele pastreaza căldura in anotimpul rece si racoare cand e cald.
  • Containerele au cost redusGândite pe schelet metalic, constructiile din containere au un cost mai redus decat construcțiile clasice.
  • Rezistența în timp a containeruluiConstruite in asa fel incat sa reziste cat mai mult timp, containerele au durată de viață foarte mare.
  • Ecologic și prietenos cu mediulContainerele utilitare nu afecteaza zona in care sunt amplasate si nu au amprenta permanenta.
  • Containerele nu necesită șantiereFiind realizate la noi în hale, containerele utilitare nu necesită șantiere la locul de amplasare.

Indiferent de locatia unde este nevoie de un container cazare temporara, ale noastre functioneaza excelent. Pentru grupuri de persoane sau muncitori adusi din alte tari, acestia pot fi cazati in container cazare, cu functii de dormitor.

De ce container cazare?

Pentru ca resursele umane devin o problema tot mai mare în constructii. Antreprenorii decid sa aduca muncitori din alte regiuni sau chiar din alte tari.
Dar, in aceste cazuri, poate aparea problema cazarii. Din fericire, alegerea unui container cazare este o solutie ieftine si eficienta in aceasta situatie.
Muncitorii pot fi cazati chiar la punctul de lucru si nu trebuie sa cheltuiti sume mari pentru cazare la apartamente sau in alte locatii mai scumpe.