Containere de locuit

ABOUT

Fie că vorbim de containere birouri, containere cazare, containere sanitare, containere pentru vestiare sau spatii comerciale compacte amenajate în container, alege ce opțiune ți se potrivește.

Iti configuram containerul potrivit nevoilor tale

Container Plus construiește containere ce pot fi utilizate pentru spatii de locuit, spatii comerciale, depozite, vestiare, cabine de dus sau unitati de grupuri sanitare. Containerele Container Plus reprezinta cea mai avantajoasa solutie din punctul de vedere al raportului pret/calitate pentru a obtine un spatiu utilitar in toata regula si care ofera tot confortul necesar. Se pot conecta la toate tipurile de utilitati, dotarea cu instalatii sanitare si sisteme electrice. Reușesc astfel sa ofere fara nici un fel de problema toate facilitatile necesare utilizarii in diverse scopuri.

Construcție rapidă a containerului: Constructia poate dura intre 5 si 30 de zile in functie de complexitate.

Containerele au cost redus: Gândite pe schelet metalic, constructiile din containere au un cost mai redus decat construcțiile clasice.

Ecologic și prietenos cu mediul: Containerele utilitare nu afecteaza zona in care sunt amplasate si nu au amprenta permanenta.

Eficiență energetică a containerului: Izolate termic, containerele pastreaza căldura in anotimpul rece si racoare cand e cald.

Rezistența în timp a containerului: Construite in asa fel incat sa reziste cat mai mult timp, containerele au durată de viață foarte mare.

Containerele nu necesită șantiere fiind realizate la noi în hale, containerele utilitare nu necesită șantiere la locul de amplasare.

Containere de locuit
Containere de locuit
Containere de locuit 1
Containere de locuit 1
Containere de locuit 2
Containere de locuit 2

Sunt construite nu doar pentru utilitate, ci si pentru confortul celor care le intrebuinteaza.Containerele pot fi utilizate ca spatii de locuit compartimentate si dotate cu grup sanitar, bucatarie, aer conditionat si tot ce mai este necesar.

Spre deosebire de o constructie obisnuita, aceste containere de locuit sunt mult mai potrivite atunci cand vine vorba despre amenajari temporare. Practic, investitia dumneavoastra nu se pierde, dat fiind ca acestea pot fi montate, demontate si transportate in locatii diferite, in functie de activitatile si necesitatile dumenavoastra. Prin comparatie, o cladire obisnuita nu poate fi mutata dintr-un loc in altul, iar costurile generate de constructia acesteia sunt mult mai mari fata de cele ale unor containere de locuit.

La baza acestor containere de locuit se afla containere modulare realizate din structuri metalice profilate la rece. In functie de optiunea dumneavoastra, peretii acestor containere pot fi izolati cu spuma poliuretanica de inalta calitate. Astfel, veti putea fi siguri ca persoanele cazate in aceste containere de locuit vor beneficia de conditii foarte bune.

Indiferent de locatia unde este nevoie de un container cazare temporara, ale noastre functioneaza excelent. Pentru grupuri de persoane sau muncitori adusi din alte tari, acestia pot fi cazati in container cazare, cu functii de dormitor. Acest tip de echipament  are următoarele caracteristici: poate avea caracter permanent, fiind suficient de rezistent pentru a fi utilizat în mod repetat.

Container Plus este o companie extrem de apreciata pe piata de profil din Romania, aceasta fiind unul dintre cei mai recomandati parteneri de afaceri atunci cand vine vorba despre containere rezidentiale. La fel ca si in cazul celorlalte produse, se folosesc materiale si tehnologii moderne, ce asigura o rezistenta sporita, dar si un nivel crescut de confort. Constructiile pot fi realizate pe mai multe etaje, in functie de spatiul disponibil si preferintele beneficiarului.

Acestea sunt prevazute cu holuri speciale si cai de acces interioare sau exterioare (scari de interior sau exterior), iar configuratia poate fi stabilita intr-o multime de variante. Se pot construi incaperi pentru dormit, alaturi de bai dotate cu dus, wc, lavoar si oglinda, dar si alte tipuri de incaperi, destinate unor activitati foarte diverse.